Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Vindplaats: Rhodé bij festival Opwekking

Rhodé (19) is bachelorstudent Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht en belijdend lid van de Hervormde Gemeente Benschop.

“Zeg je ‘Pinksteren’, dan denk ik aan Opwekking. Als kind ging ik al met mijn gezin naar dit bijzondere weekend. Nu zet ik mijn tentje op bij het kampeerveld van Ichthus, mijn studentenvereniging. Bij Opwekking maak ik vier dagen lang echt tijd en ruimte voor God. Mijn geloof krijgt er een boost, vooral omdat ik met andere jongeren – uit allerlei stromingen – over God kan praten. Ik ontmoet Hem in de veelkleurigheid van de mensen die er zijn.

‘Opwekking geeft mijn geloof een boost’

Een van de mooiste ervaringen vind ik het avondmaal op zondagochtend. Als we dat samen vieren, voel ik me enorm verbonden met die duizenden mensen om me heen. Efeze 3:18-19 beschrijft dat je ‘samen met alle heiligen’ de volheid van Jezus leert kennen. Opwekking helpt me om samen met anderen op zoek te gaan en een steeds beter beeld te krijgen van wie Hij is. Een aanrader voor iedereen die de kracht van samen geloven wil ervaren!”

Elke week het beste van Petrus online

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Tekst: Tineke van der Stok |Foto: Marjan van der Meer

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)