Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Veertigdagentijdkalender 2023

Je kunt de veertigdagentijdkalender 2023 helaas niet meer bestellen. Op de hoogte blijven van de veertigdagentijdkalender 2024? Schrijf je in voor de Petrus-nieuwsbrief!

Bestel de gratis veertigdagentijdkalender 2023

De Petrus-veertigdagentijdkalender 2023 daagt je uit tot bezinning in de veertig dagen op weg naar Pasen.

Het thema van de kalender is dit jaar 'Uit liefde voor jou - ontvangen en delen'. We staan stil bij Jezus’ laatste avondmaal en zijn opdracht om steeds opnieuw brood en wijn met elkaar te delen. Het zet ons stil bij zijn overvloedige liefde voor ons, maar ook bij de opdracht om te delen van wat we zelf ontvangen hebben.

In de vastentips bij elke week word je zowel uitgedaagd om heel concreet ergens van af te zien, als om bewust tijd en aandacht te schenken aan de mensen om je heen. 

Bekijk hier het (verkorte) inkijkexemplaar van de kalender

Heb je een leesbeperking en wil je de veertigdagentijdkalender graag in een aangepaste leesvorm ontvangen? Neem dan contact op met het CBB, via tel. 0341-565477 of klantenservice@cbb.nl.

Online veertigdagentijdkalender

Wil je de kalender liever (alleen) in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de online veertigdagentijdkalender en ontvang elke ochtend een inspirerende bijbeltekst, korte overdenking en prikkelende video.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)