Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Vindplaats: Annemiek Groeneweg bij Graceland

Annemiek Groeneweg (26) is communicatieadviseur. Zij ervaart God op het Graceland festival, vertelt ze vanuit ‘de oase’, een plek voor verstilling en ontmoeting op het festivalterrein. Het is een plek om op te laden, met een vol hart en een leeg hoofd. Beluister haar verhaal in de podcast Vindplaats.

Muziek, theater, kunst, dans – op Graceland gebeurt van alles. Annemiek Groeneweg (26) komt elke keer opgeladen terug van het jaarlijkse christelijke festival in Zeewolde. Natuurlijk “een beetje brak”, want: veel te doen, veel ontmoetingen. Maar vooral “met een vol hart en een leeg hoofd”.
Wat ze steeds opnieuw ervaart op Graceland, is de aanwezigheid van God. “Soms door iemands verhaal, soms door muziek, soms door een gesprek. En het komt ook door de schepping waar je middenin zit: het is hier heel groen. Maar de schepping ervaar ik ook door de creativiteit die je in elk hoekje van het terrein tegenkomt en door alle mensen die hier rondlopen.”
Ze realiseert zich: “Ik hoef het niet alleen te doen. We trekken samen op, met onze vragen, misschien ons ‘zeker weten’, onze wens elkaar te vinden.”

Win gratis kaarten!

Wil je voor nop naar het Graceland Festival, van 15-18 augustus in Zeewolde? Petrus geeft vijf setjes van twee kaarten weg. Doe mee op petrus.protestantsekerk.nl/win

Elke week het beste van Petrus online

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)