Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Agenda

Een activiteit in jouw kerk?
Dien een agenda-item in

December

03
dec

Zondag 3 december - 16:00 | Grote Kerk | Advent Procession | Capella Dorestad | Rienk Bakker

Grote Kerk, Wijk bij Duurstede

Zondag 3 december - 16:00 | Grote Kerk | Advent Procession | Capella Dorestad | Rienk Bakker

In de Anglicaans liturgische traditie vindt op de zondag van Eerste Advent als viering de 'Advent Procession with carols on the first Sunday of Advent' plaats. Op zondag 3 december verzorgt Capella Dorestad de gezongen delen. Pim Schipper, de 'eigen' hoofdorganist van de kerk bespeelt het Harrison & Harrison-orgel deze middag. Nigel Lamb zal de lector zijn die als native speaker de Engelse lezingen voor zijn rekening neemt. De viering begint om 16:00.

U betaalt uw 'entree' vrijwillig achteraf. Het is onze bijzondere manier om naar draagkracht te laten betalen voor het meegenieten. Dat kan via: https://qr3.ideal.nl/c674450b-bb86-462d-8b52-7ee6c7ac1d40

Online erbij zijn kan via ons YouTube-kanaal op: https://youtube.com/live/NoETWpFcyUI

24
dec

Herdertjesviering

Stadsklooster Utrecht: Kanaalstraat 198, 3531 CP Utrecht

Kerk Utrecht West organiseert traditiegetrouw op Kerstavond de Herdertjesviering, ook dit jaar in Stadsklooster Utrecht.

Kerk Utrecht West organiseert traditiegetrouw op Kerstavond de Herdertjesviering, ook dit jaar in Stadsklooster Utrecht. Kinderen uit de hele stad zijn uitgenodigd naar het Stadsklooster te komen voor een prachtige avond met een programma vol kerstplezier. Samen zingen we bekende kerstliederen, luisteren we naar een prachtig verhaal van een professionele verhalenverteller én maken we het verhaal van de geboorte van Jezus mee. Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk en een kerstkransje.

De herdertjesviering is gratis, maar een donatie voor de stookkosten wordt gewaardeerd. Bovendien vragen we iedereen een product mee te nemen voor de voedselbank. De viering duurt van 19.00 tot 20.00 en is leuk voor kinderen van alle leeftijden en levensovertuigingen. Zien we jou ook op 24 december?

Een activiteit in jouw kerk?
Dien een agenda-item in