Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus magazine

Agenda

Een activiteit in jouw kerk?
Dien een agenda-item in

November

05
nov

Concert "Herinneringen in het Licht"

Grote Kerk, Beekstraat 1-A, Epe

Meditatief, afwisselend concert in relatie tot het einde van het kerkelijk jaar.

Het concert wordt verzorgd door Interkerkelijk koor To You o.l.v. Henk van der Maten. Naast het koor werken de musici Christianne Mosterd, viool, Marco van der Graaf, vleugel en Willem Veldkamp, synthesizer mee. Het concert zal een meditatief en afwisselend karakter hebben in relatie tot het einde van het kerkelijk jaar. To You en musici zullen passende, herkenbare liederen ten gehore brengen en er is daarnaast plaats voor instrumentale bijdragen. De toegang is gratis, na afloop kunt u een vrijwillige bijdrage geven bij de uitgang.

12
nov

Messiah de musical

H. Jacobuskerk, Cabauw

12 november, H. Jacobus kerk. Cabauwsekade 54 in Cabauw

Wij vertellen met muziek en zang over het leven van Jezus van zijn geboorte tot aan Zijn Hemelvaart. Tussen de liederen, die in het Engels gezongen worden, is er gesproken tekst in het Nederlands. Ons combo bestaat uit piano, drumstel, elektrische gitaar, violen en een dwarsfluit. De muzikale leiding is in handen van Leon van Veen. Kaarten à €10 te bestellen via de website.

Deze bijeenkomst is niet georganiseerd door de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. De dienstenorganisatie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijeenkomst.

19
nov

Springlevend 2

Janskerk, Utrecht

Na het succesvolle concert in november 2019 in Utrecht, "Springlevend", met nieuwe Nederlandse kerkmuziek, kunnen we eindelijk een vervolg aankondigen

Na het succesvolle concert in november 2019 in Utrecht, "Springlevend", met nieuwe Nederlandse kerkmuziek, kunnen we eindelijk een vervolg aankondigen: Springlevend 2, met wederom nieuwe Nederlandse kerkmuziek. Ditmaal uitgevoerd door een projectkoor o.l.v. Richard Vos en het koor van de Janskerk o.l.v. Hans Leeuwenhage. Noteert u het alvast: zaterdag 19 november, 20:00u, Janskerk Utrecht. (Georganiseerd vanuit de Stichting Nieuwe Kerkmuziek, www.kerkmuziek.nu.)

20
nov

Theeconcert in de Oude Kerk van Heemstede

Oude kerk Wilhelminaplein Heemstede

Elke derde zondag van de maanden september tot april organiseert de Muziekcommissie een Theeconcert

Dit laagdrempelig concert organiseren wij om de stille zondagmiddagen wat te veraangenamen met een concert met de duur van een uur. Op 20 november speelt het Kromme Rijn Kwartet . Een klassiek programma, inhoud is t.z.t te lezen op de website van de PKN Heemstede. De toegang tot het concert is een bijdrage in de kosten (10 euro), voor vluchtelingen is dit gratis.

Deze bijeenkomst is niet georganiseerd door de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. De dienstenorganisatie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijeenkomst.

Een activiteit in jouw kerk?
Dien een agenda-item in