Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

The Passion Hemelvaart 2024

The Passion 2024: het verhaal gaat door! Op vrijdag 10 mei is The Passion Hemelvaart te zien om 20.30 uur op NPO1 (KRO-NCRV). Jezus' verhaal van geloof, hoop en liefde inspireert om het goede te doen en naast elkaar te staan. Het thema van The Passion 2024 is: ik geloof in jou, een krachtige boodschap vol vertrouwen. Hier vind je alle informatie over The Passion 2024 op een rij, zoals de locatie, cast en The Passion-test. 

Locatie en datum

The Passion 2024 werd dit jaar op donderdag 28 maart uitgezonden vanuit Zeist. 

Het Passion-kruis in Zeist

Cast The Passion 2024

Angela Schijf (Maria), William Spaaij (Jezus), Matteo van der Grijn (Petrus), Keizer (Judas) en Gaia Aikman (Maria Magdalena) vervullen de hoofdrollen in The Passion 2024. Anita Witzier is verslaggever en Victor Löw speelt de rol van Pilatus.

Lees op deze pagina interviews met een aantal hoofdrolspelers over hun rol en kom erachter wie de discipelen spelen dit jaar. 

Doe The Passion-test 2024

Cijfer je jezelf weg ten gunste van anderen, of zet je jezelf op de eerste plek? Doe The Passion-test en ontdek aan de hand van 6 vragen op welk personage uit het beroemde paasverhaal jij het meest lijkt als het gaat om liefhebben. Ga naar passiontest.nl.

The Passion 2024 is een coproductie van Mediawater en KRO-NCRV, met steun van de Protestantse Kerk in Nederland, Bartiméus Fonds, Kansfonds en Gemeente Zeist. The Passion Hemelvaart wordt uitgezonden op vrijdag 10 mei om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. 

 

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)