Abonneer gratis op Petrus Magazine

Petrus Kids: Kom mee

Petrus Kids is een uitdagend boek voor kinderen tussen 4 en 10 jaar. Met Petrus Kids creëer je bewust een offline moment waarop je samen met je (klein)kind gaat ontdekken, vieren en eten. De leuke opdrachtjes zorgen voor een waardevol gesprek, een moment van aandacht voor elkaar en voor God. Het boekje is ontwikkeld door pedagogen en theologen van de Protestantse Kerk in Nederland. Je kunt het boekje zowel thuis, op school als in de kerk goed gebruiken.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Met de nieuwe Petrus Kids ga je op ontdekkingstocht met Filippus en Natanaël. Kies een
moment om het samen te lezen, te doen en over te praten. Bijvoorbeeld op een luie zondagmiddag of na het eten.

In dit boekje ga je samen op ontdekkingstocht door een bijbeltekst. Je vindt deze tekst in Johannes 1:43-49. Je komt ook vragen tegen om over te praten. Er is geen goed of fout antwoord. Luister naar elkaar en vraag door. Samen ontdek je meer!

Bestel Petrus Kids

Downloads

In het boekje staan leuke dingen die je samen kunt doen, zoals een bril maken. Klik hieronder voor de download.

Download hier de bril

Voorstellingen voor kinderen

In heel het land worden voorstellingen en concerten speciaal voor kinderen georganiseerd.

Bekijk alle voorstellingen

Liedjes en video's

Ben je hier gekomen via de QR-code in het boekje? Scroll dan snel naar onder voor de liedjes en filmpjes.

Vorige boekjes

Ben je hier gekomen via een QR-code uit een ouder boekje van Petrus Kids? Klik dan hieronder verder naar meer informatie.

Wil je vier keer per jaar een Petrus Kids boekje thuis ontvangen? Abonneer je dan nu gratis op Petrus Magazine:  petrus.protestantsekerk.nl/abonneren.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)