Abonneer gratis op Petrus Magazine

Petrus Kids: De weduwe van Sarefat

Samen op ontdekkingstocht door een bijbelverhaal, dat is het idee van het nieuwe katern Petrus Kids. In het nummer van februari 2023 (vanaf 17 februari beschikbaar) lees je een bijzonder bijbelverhaal dat zich lang geleden afspeelde, in de tijd van de profeet Elia. Het gaat over de vrouw uit Sarefat. Je leest steeds een stukje van dit verhaal en daarna kun je zelf en/of met anderen aan de slag met de opdrachten en vragen. Ga je mee op ontdekkingsreis?

Misschien herken je in het katern Petrus Kids elementen uit het eerdere Kliederkerk Thuis-boekje. Sinds kort heten deze boekjes Petrus Kids en ga je op reis met Rainbow de duif. De onderwerpen van de boekjes sluiten steeds aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk in Nederland.

Liedjes

Ik vertrouw op U
(De Bijbel om je oren)

Ik wens jou
(Trinity)

Heerlijk spelen, eerlijk delen
(Elly & Rikkert)

Kliederkerkprogramma

Wil je met meer families en anderen in je buurt, kerk of school creatief aan de slag met dit bijbelverhaal en het thema 'De weduwe van Sarefat'? Organiseer dan een kliederkerk over armoede en delen. Samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Op kliederkerk.nl vind je meer informatie en een compleet programma.

Bekijk het programma

Voorstellingen voor kinderen

Wist je dat er in kerken in het hele land voorstellingen en concerten speciaal voor kinderen worden georganiseerd? Bekijk het hele overzicht op zingenindekerk.nl.

Bekijk alle voorstellingen

Ook bij de volgende editie van Petrus magazine vind je weer een Petrus Kids boekje! Wil je dit boekje gratis ontvangen en ben je nog geen abonnee? Ga dan naar petrus.protestantsekerk.nl/abonneren en meld je aan voor een gratis abonnement.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)