Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Petrus Kids: Ga je mee?

Petrus Kids is een uitdagend boek voor kinderen tussen 4 en 10 jaar. Met Petrus Kids creëer je bewust een offline moment waarop je samen met je (klein)kind gaat ontdekken, vieren en eten. De leuke opdrachtjes zorgen voor een waardevol gesprek, een moment van aandacht voor elkaar en voor God. Het boekje is ontwikkeld door pedagogen en theologen van de Protestantse Kerk in Nederland. Je kunt het boekje zowel thuis, op school als in de kerk goed gebruiken. 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.Met de nieuwe Petrus Kids ga je op ontdekkingstocht. Wat is de kerk eigenlijk? En wist je wel dat jij belangrijk bent in  de kerk? Waarom schrijft Paulus in de Bijbel dat de kerk op een lichaam lijkt? Da’s gek toch? Op bijna elke bladzijde kun je een bijbeltekst lezen en daarna ga je hiermee aan de slag. Sommige opdrachten kun je alleen doen, voor andere  opdrachten heb je elkaar nodig. Er staan ook vragen in dit boekje om met elkaar over te praten. Er is geen goed of fout antwoord. Samen ontdek je meer! 

Bestel Petrus Kids

Downloads


In het boekje staan leuke dingen die je samen kunt doen, zoals een beweegbare hand maken of een ansichtkaart kleuren en naar iemand sturen. Klik hieronder voor de downloads.

De tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Voorstellingen voor kinderen

In heel het land worden voorstellingen en concerten speciaal voor kinderen georganiseerd. 

Bekijk alle voorstellingen

Liedjes en video's 

Ben je hier gekomen via de QR-code in het boekje? Scroll dan snel naar onder voor de liedjes en filmpjes.

Dit is mijn hand en dit is mijn voet - Elly en Rikkert 

Blij met mijn lijf - Bijbel om je oren

Trinity - Eén grote familie

Together - Make some noise kids 

Kliederkerkprogramma

Wil je met meer families en anderen in je buurt, kerk of school creatief aan de slag met het thema Ga mee? Organiseer dan een kliederkerk over samen de kerk ontdekken. Samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Op kliederkerk.nl vind je meer informatie en een compleet programma.

Bekijk het programma

Wil je vier keer per jaar een Petrus Kids boekje thuis ontvangen? Abonneer je dan nu gratis op Petrus Magazine:  petrus.protestantsekerk.nl/abonneren.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)