Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Algemene voorwaarden Petrus

De Protestantse Kerk in Nederland hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. In deze verklaring leggen we uit welke gegevens we van je verwerken en waarom. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We houdens ons te allen tijde aan de actuele wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Toestemming

Wat gebeurt er als je je aanmeldt als abonnee van Petrus Magazine of een van de gratis uitgaven bestelt? Als je iets bestelt of je ergens voor inschrijft, geef je toestemming om benaderd te worden door de Protestantse Kerk in Nederland en Kerk in Actie met een giftvraag of nieuws en productinformatie. Ook word je ingeschreven voor de Petrus-nieuwsbrief. Voor deze nieuwsbrief kun je je op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Natuurlijk verstrekken wij je gegevens nooit aan derden. 

Aanmeldformulier Petrus Magazine

Voorwaarden ticketverkoop

Koop je een ticket voor een Petrus-evenement via petrus.protestantsekerk.nl/evenementen? Tickets zijn helaas niet te annuleren of te ruilen. Het is wel mogelijk om je e-ticket zelf weg te geven of tegen het oorspronkelijke aankoopbedrag door te verkopen aan derden. 

Wil je na het doornemen van deze verklaring meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via info@protestantsekerk.nl of bel (030) 880 1880.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)