Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Algemene voorwaarden Petrus

De Protestantse Kerk in Nederland hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. In deze verklaring leggen we uit welke gegevens we van je verwerken en waarom. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We houdens ons te allen tijde aan de actuele wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Toestemming

Wat gebeurt er als je je aanmeldt als abonnee van Petrus Magazine of voor de Petrus-nieuwsbrief, of een van de gratis uitgaven bestelt? Met het aanvinken van de knop 'Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden' geef je toestemming om benaderd te worden door de Protestantse Kerk in Nederland en Kerk in Actie met een giftvraag of nieuws en productinformatie. Natuurlijk verstrekken wij je gegevens nooit aan derden. 

Aanmeldformulier Petrus MagazineBestelformulier uitgave #DankbaarBestelformulier uitgave Vaste grond

Wil je na het doornemen van deze verklaring meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via info@protestantsekerk.nl of bel (030) 880 1880.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)