Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Bestel nu je kaarten voor de Petrus-band!

Genieten van een bijzondere uitvoering van geliefde liedboekliederen? Kom dan dit voorjaar naar een van de zes concerten met de Petrus-band.

Van 26 mei tot en met 23 juni trekt de Petrus-band weer door het land! Zes kerken in het land zetten hun deuren open voor een mooie avond vol bijzondere liederen uit het Liedboek. Het gaat om vertrouwde, nieuwe én vergeten liederen die voor het tv-programma Petrus in het land van een nieuw muzikaal jasje werden voorzien. 

De Petrus-band bestaat uit muzikanten Frank van Essen (viool, percussie, zang), Suzan Renkema (zang), Jan-Willem van Delft (toetsen), Allard Gosens (gitaar), Luca Genta (cello, bas) en Sjoerd Visser (sax, fluiten). Zij zorgen voor een verfrissende, soms uitbundige en soms intieme vertolking van geliefde en verrassende liedboekliederen.

Wil je deze bijzondere tour meemaken? Boek dan gauw je tickets op zingenindekerk.nl/petrusband. Daar vind je ook alle data en plaatsen.

Bekijk alle data en locaties

Benieuwd naar een voorproefje van deze concerten? Beluister de liederen uit Petrus in het land op petrus.protestantsekerk.nl/liederen.

----

Petrus magazine sprak onlangs met Petrus-muzikant Frank van Essen over zijn liefde voor het Liedboek. Lees hieronder het interview:

Beeld: Willem Jan de Bruin

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)