Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Oproep: deel je input over geloof & opvoeden

Ben je geïnteresseerd in het thema geloofsopvoeding? De Petrus-redactie is op zoek naar opvoeders van kinderen van 4-10 jaar, die in gesprek willen over een relevant (online) aanbod voor gezinnen.

>> Gelijk aanmelden? Meld je aan via Typeform

Wat is belangrijk voor jou als het gaat om geloof en opvoeding? Wat vind je interessante thema’s? Op welke manier raken je kinderen geïnspireerd?
 
De Protestantse Kerk werkt aan een nieuw idee om gezinnen met kinderen te inspireren. Om ervoor te zorgen dat dit idee goed aansluit, zijn we op zoek naar opvoeders van kinderen van 4 tot en met 10 jaar die mee willen denken tijdens een toetjesavond in Utrecht. Na het spitsuur thuis plof je in Utrecht neer voor een heerlijk dessertbuffet. Ondertussen gaan we samen nadenken over wat interessant is voor jou is als opvoeder.

Je bent van harte welkom op dinsdag 7 maart 2023 en/of donderdag 30 maart vanaf 19.30 uur tot 22.00 uur. Voorbereiding is niet nodig. Je ontvangt een reiskostenvergoeding en Bol.com-cadeaubon ter waarde van 30 euro. 
 
Meld je hier aan!

Nieuw: Petrus Kids

Samen creatief aan de slag met een bijbelverhaal

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)