Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Bestel nu je tickets voor Bastiaan Ragas

Dit najaar speelt acteur en zanger Bastiaan Ragas de voorstelling 'In Gods naam’.

Is er in deze schreeuwende wereld nog plek voor liefde, stilte en twijfel? In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Bas neemt jou mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel onbegrijpelijkste boek ter wereld.

Bestel hier je tickets 

Goed om te weten

Vanwege de enorme belangstelling adviseren we snel kaarten te boeken. Is het concert uitverkocht? Houd dan de website van je lokale gemeente in de gaten, zij bieden in de meeste gevallen ook een aantal kaarten aan. Het is helaas niet mogelijk om met een buitenlands rekeningnummer kaarten te bestellen.

De mail die je ontvangen hebt nadat je een kaartje hebt gekocht, is tevens je toegangsbewijs. Neem deze mail mee in combinatie met je identiteitsbewijs. Mocht je deze mail onverhoopt kwijt zijn, dan kun je toch naar het theater komen. Neem dan je betalingsbewijs en identiteitsbewijs mee. Helaas kunnen gekochte kaarten niet teruggenomen worden. Het is wel mogelijk je ticket weg te geven of door te verkopen aan derden. Hopelijk kun je iemand anders vinden die naar de voorstelling wil.

Binnenkort volgen ook de voorstellingen die in voorjaar 2024 gespeeld worden.

Vragen

Heb je vragen? Mail dan naar info@protestantsekerk.nl of bel naar (030) 880 1880. Deze voorstelling is een productie van Nachtzon Media in samenwerking met de Protestantse Kerk.

Elke week het beste van Petrus online

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)