Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Kijktip: familiefilm over Valentijnsdag

In aanloop naar Valentijnsdag (14 februari) biedt Stichting Het Grote Verhaal opnieuw gratis de familiefilm 'De Magie van Valentijn' aan, een film voor thuis, op school of in de kerk. In de film is op speelse wijze het bijbelverhaal van de verloren zoon verwerkt.

De korte film 'De Magie van Valentijn' is een productie van Nachtzon Media in samenwerking met Stichting Het Grote Verhaal. In de film wordt het oorspronkelijke verhaal achter Valentijnsdag op een originele manier verteld. Otis (Delano Watchman) loopt van huis weg na een ruzie met zijn ouders (Ricky Koole en Klaas van Kruistum). Al zwervend door het bos komt hij Sint Valentijn (Birgit Schuurman) tegen. Zij neemt Otis mee in haar magische wereld en probeert hem te overtuigen om weer terug te gaan naar zijn ouders. 

De Magie van Valentijn is gratis te bekijken via hetgroteverhaal.nl (na een eenvoudige registratie). Eerder lanceerden Nachtzon Media en Stichting Het Grote Verhaal al de serie 'Het Geheim van Sint Maarten', en 'De Grote Kerstfilm'. 

Ga naar de website van Het Grote Verhaal

Lees ook:

Nieuw: Petrus Kids

Samen creatief aan de slag met een bijbelverhaal

Beeld: Stichting Het Grote Verhaal

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)