Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Graceland festival 2024: Heel de tijd

Van 15 t/m 18 augustus 2024 kun je op Scouting Landgoed Zeewolde weer genieten van artiesten, vieren, verstillen en verbinden op het Graceland festival. Het thema van dit jaar is: Heel de tijd.

Met het thema 'Heel de tijd' legt Graceland dit jaar de nadruk op hoe alles wat we doen een voortzetting is op wat al was. Op Graceland is plek voor alle generaties, om te verbinden en te vieren. 

In muziek, kunst en lezingen worden onderwerpen aangesneden als klimaat, eenzaamheid, seks, armoede, christelijke spiritualiteit en (mentale) gezondheid. Het jaarthema ‘Heel de tijd’ nodigt je ook uit om op zoek te gaan naar jouw plek in deze tijd.

Ga voor alle informatie, het programma en tickets naar de website van Graceland:

Ga naar Graceland

Wat voor Gracelander ben jij?

Nog niet zo bekend met Graceland Festival? Kom erachter wat voor een type Gracelander jij bent op gracelandfestival.nl/tijd

 

Vindplaats

In de Petrus-podcast Vindplaats sprak presentator Menno met Annemiek. Zij ervaart God op het Graceland festival, vertelt ze vanuit ‘de oase’, een plek voor verstilling en ontmoeting op het festivalterrein. Het is een plek om op te laden, met een vol hart en een leeg hoofd. Lees en luister hieronder verder:

Beeld: Graceland Festival

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)