Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Kijktip: Kijk gratis ‘De Grote Kerstfilm’

Vanaf nu kun je gratis ‘De Grote Kerstfilm - Het verhaal van Driekoningen’ online bekijken. In de film spelen o.a. Tygo Gernandt, Kim-Lian van der Meij, Teun Peters, Josje Huisman, Rik van de Westelaken en Jeroen Kijk in de Vegte een rol. Singer-songwriter Hannah Mae schreef de titelsong ‘Melkweg’.

De film is vanaf 13 december gratis te bekijken op www.hetgroteverhaal.nl

Het verhaal draait om de drie koningen uit het kerstverhaal, die - op weg naar het kerstkind - door een gat in de tijd in het jaar 2023 terechtkomen. De drie koningen belanden in de achtertuin van de 12-jarige Mintaka. Samen met haar buurjongen Gijs besluit zij de koningen te helpen terugkeren naar hun eigen tijd om zo het voorgoed verdwijnen van Kerst te voorkomen. 
 
De film is een initiatief van Stichting Het Grote Verhaal en geproduceerd door Nachtzon Media. De makers van onder andere 'Het Geheim van Sint Maarten' en 'De Magie van Valentijn' die beiden meer dan 1 miljoen online kijkers trokken.

Christelijk doeboek: Petrus Kids

Samen creatief aan de slag met een bijbelverhaal

Beeld: Nachtzon media.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)