Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Landelijke Actiedag voor Giro555

Vorige week opende Giro555 voor de slachtoffers van het conflict in het Midden-Oosten. Vandaag, 16 oktober, is de landelijke actiedag.

Geef hier voor Giro555

Nu de situatie in het Midden-Oosten steeds verder escaleert, hebben de samenwerkende hulporganisaties - waaronder Kerk in Actie - samen een noodhulpactie gestart voor alle slachtoffers in de regio. Met de landelijke actiedag hoopt Giro555 zoveel mogelijk geld op te halen om zoveel mogelijk slachtoffers in de regio te kunnen helpen. 

Lees hier meer over de actie

Hoe helpt Kerk in Actie?

Kerk in Actie biedt al sinds in oktober 2023 de oorlog tussen Hamas en Israël uitbrak hulp aan slachtoffers van het geweld. In Libanon, Israël, Gaza en op de Westelijke Jordaanoever wordt via het kerkelijke netwerk volop noodhulp, psychosociale hulp en andere ondersteuning geboden. Een deel van de opbrengst van de landelijke Giro555 actie gaat naar de projecten van Kerk in Actie. 

Hieronder lees je meer over de hulp die Kerk in Actie biedt in de verschillende gebieden:

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)