Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Openbaring: kunnen we de code kraken?

Beluister nu de eerste aflevering van de podcast Visioenen voor vandaag: een gesprek over Openbaring, moderne schilderkunst en QR-codes.

In welke context moeten we het bijbelboek Openbaring lezen? Hoe gaan we om met dit radicale boek en de heftige beeldtaal? En op welke manier houdt Openbaring ons vandaag de dag een spiegel voor? Een gesprek met ds. Marco Visser. “Je kunt net zo lang in Openbaring bladeren als je wilt, en dan vind je vanzelf een QR-code.”

Benieuwd naar de volgende afleveringen? Daarin zijn achtereenvolgens theologen Gert-Jan Roest, Nynke Dijkstra, Sam Janse en Barbara Lamain te gast. Zij laten hun licht schijnen over prikkelende vragen als: ‘Moeten we alert zijn op tekenen van de eindtijd?’, ‘Wat mag je geloof je kosten?’, ‘Hoe verhoudt God zich tot het kwaad in de wereld?’ en ‘Waarom zou ik me inzetten voor deze aarde als er een nieuwe hemel en aarde komt?’ Beluister alle afleveringen via petrus.protestantsekerk.nl/podcast of via je favoriete podcastkanaal.

Elke week het beste van Petrus online

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)