Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Openbaring en de kerk: over kerk-zijn in de marge

Beluister nu de tweede aflevering van de podcast Visioenen voor vandaag: een gesprek over Openbaring, radicale keuzes en zelfgevende liefde.

In de tweede aflevering van ‘Visioenen voor vandaag’ is theoloog en kerkelijk pionier Gert-Jan Roest te gast en spreken we over de toekomst van de kerk. Op welke manier houdt Openbaring de kerk van vandaag een spiegel voor? En kunnen we eigenlijk nog vertrouwen hebben in een kerk die krimpt? “Een klein groepje mensen in een grote stad lijkt niet zo effectief… Maar Openbaring laat ons iets anders zien.”

Benieuwd naar de volgende afleveringen? Daarin zijn achtereenvolgens theologen Nynke Dijkstra, Sam Janse en Barbara Lamain te gast. Zij laten hun licht schijnen over prikkelende vragen als: ‘Moeten we alert zijn op tekenen van de eindtijd?’, ‘Hoe verhoudt God zich tot het kwaad in de wereld?’ en ‘Waarom zou ik me inzetten voor deze aarde als er een nieuwe hemel en aarde komt?’ Beluister alle afleveringen via petrus.protestantsekerk.nl/podcast of via je favoriete podcastkanaal.

Elke week het beste van Petrus online

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)