Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer je op Petrus Magazine

Online weekretraite 'Ik ben een psalm'

15 feb 2021 20:00, online

Pijl naar links Alle agenda-items

Een online weekretraite, inclusief begeleiding via Zoom door ds. Ronald Heins en ds. Corinne Groenendijk vanuit Getijdengemeenschap De Binnenkamer.

Psalmen staan midden in het leven en kunnen ook in onze levens herkenbaar dichtbij komen. Voor deze online retraiteweek zijn zeven psalmen uitgekozen. De ene heeft wat kartelrandjes, de andere is vol glans. Een week lang verdiep je je elke dag in een andere psalm.
 
Elke ochtend krijg je een filmpje opgestuurd, waarin de begeleiders je meenemen naar de psalm en er ruimte is om met elkaar te mediteren. Je kunt dit op je eigen moment doen. Elke meditatie sluit af met een opdracht voor de dag, om iets te bedenken, te doen of te maken. Je kunt er zoveel tijd en aandacht aan besteden als je wilt, maar reken op ongeveer een uur per dag.
Drie keer vindt een online Zoom-bijeenkomst (maandag-, woensdag- en zondagavond om 20.00 uur) met de groep plaats om ervaringen te delen.
 

Doe je ook mee?

 
Kosten: € 35 voor deze eerste retraite. De Binnenkamer wil de retraites voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken en de kosten mogen geen belemmering zijn voor deelname.
 
Opgave via e-mail: bidindebinnenkamer@gmail.com.
 
In online