Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Benefietconcert met ZA-EL Gospel Choir en Channah Hewitt

14 jun 2024 20:00, Vrije Baptistengemeente, Poldermolen 7, Papendrecht

Pijl naar links Alle agenda-items

Op vrijdagavond 14 juni ben je van harte welkom bij het benefietconcert voor Children Asking in Papendrecht! Geniet van swingende optredens van ZA-EL Gospel Choir en Channah Hewitt.

ZA-EL bestaat uit een variërend gezelschap professionele zangers met waanzinnige stemmen en stralende performance. De groep deelde haar krachtige muziek op hoogstaande podia, zoals het 5 mei-concert op de Amstel en tv-programma’s op NPO, SBS6 en Hour of Power. Ook actrice en zangeres Channah Hewitt heeft al op verschillende grote podia gestaan en is o.a. bekend van The Voice en van musicals The Lion King en Les Miserables.

Help een kindslaaf naar school

De opbrengst van het benefietconcert is voor Children Asking, een christelijke organisatie die wereldwijd kansarme kinderen helpt aan goed onderwijs. Tijdens de avond wordt er een collecte gehouden waarmee we met elkaar één of meerdere Pakistaanse gezinnen die in slavernij leven hopen vrij te kopen. Het benefietconcert wordt gehouden op vrijdagavond 14 juni in de Vrije Baptistengemeente, Poldermolen 7 in Papendrecht.

In Vrije Baptistengemeente, Poldermolen 7, Papendrecht