Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Vindplaats

Waar vind je God? Op welke plaatsen word je door Hem gevonden? De podcast van Petrus neemt je mee langs ‘Vindplaatsen’: die plekken waar mensen God vinden en ontmoeten, of waar God hen vindt. 

Te midden van ons drukke bestaan is het soms moeilijk om God te vinden. Daarom lanceert Petrus, het magazine en online platformvan de Protestantse Kerk in Nederland, de nieuwe podcastserie ‘Vindplaats’. In zes afleveringen gaat presentator Menno Hanse in gesprek met mensen over de plek waar zij God vinden. De plekken lopen zeer uiteen: van een begraafplaats tot aan de voet van een olieraffinaderij. 

Te gast zijn Jerke Setz, Lea Sies, Rozemarijn van ‘t Einde, Sjoerd Muller, Corina Nagel en Annemiek Groeneweg. De podcast is geschikt om individueel te beluisteren, maar kan ook gebruikt worden om samen over door te praten, bijvoorbeeld in kringverband. 

Volg de zesdelige podcastserie ‘Vindplaats’ via Apple Podcasts of Spotify

Podcast Vindplaats op Spotify 

Podcast Vindplaats op Apple Podcasts 

Artikelen

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)