Verhalen van geloof, hoop en liefde in de Protestantse Kerk

Petrus? Nee, dit gaat niet over die ene visser, die vriend en volgeling van Jezus. Wel over de kerk, want die lijkt wel wat op Petrus. Sterk als een rots, en tegelijk zwak en feilbaar. Soms moedig, soms overmoedig, soms te voorzichtig. Maar vooral een plek waar ieder mens welkom is.

Petrus is niet alleen een magazine, maar ook een online vindplaats van geloof, hoop en liefde. Op deze website vind je meditaties, liederen en inspirerende verhalen uit de kerk. Op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de wekelijkse nieuwsbrief.

Abonneer op de nieuwsbrief

Download eerdere edities van Petrus Magazine

Aanmelden als abonnee van Petrus Magazine

Protestantse Kerk in Nederland

In de Protestantse Kerk komen mensen samen rond het evangelie van Jezus Christus. In plaatselijke gemeenten in heel Nederland zoeken mensen samen naar geloof, hoop en liefde. Dit gebeurt niet alleen binnen de eigen gemeenschap, de kerk is ook maatschappelijk betrokken. De Protestantse Kerk heeft eeuwenoude wortels, maar experimenteert ook met nieuwe vormen van kerkzijn.

Meer over de Protestantse Kerk

Verder lezen