Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Activiteiten rond The Passion 2024

Ook dit jaar zendt de KRO-NCRV op Witte Donderdag (28 maart) The Passion uit, dit keer live vanuit Zeist. Het thema van 2024 is: 'Ik geloof in jou'. Afgelopen week werden de hoofdrolspelers bekend gemaakt.

Hoofdrolspelers 'The Passion' 2024

Afgelopen week maakte de KRO/NCRV bekend dat Angela Schijf (Maria), William Spaaij (Jezus), Matteo van der Grijn (Petrus), Keizer (Judas) en Gaia Aikman (Maria Magdalena) de hoofdrollen vervullen in The Passion 2024. Anita Witzier is verslaggever.

The Passion in jouw dorp of stad

Wil je ook graag een Passion-activiteit organiseren in jouw dorp of stad? Reserveer dan (tegen onkostenvergoeding) één van de twaalf replica's van het Passion-kruis. Rondom dit kruis kun je allerlei activiteiten organiseren, denk aan een wake, andere samenkomst of een wandeling. Bij het kruis ontvang je een pakket met materialen om te gebruiken. Kijk hier voor meer informatie

Passion-kijkavond of concert

Ook zonder kruis kun je activiteiten rond The Passion organiseren, zoals een Passion-kijkavond in je gemeente. Nodig daarvoor op Witte Donderdag mensen uit om samen The Passion op KRO-NCRV te komen kijken. Ook hiervoor biedt de Protestantse Kerk een gratis pakket met materialen aan. Of organiseer een concert of samenzangavond via Zingen in de Kerk. 

Lees hier verder voor alle informatie rond de concerten, en om de kijkavond-pakketten te bestellen:

Stap voor stap toeleven naar Pasen?

Ontvang de online veertigdagentijdkalender elke ochtend in je mailbox

Beeld: KRONCRV

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)