Abonneer gratis op Petrus magazine

Petrus in het land LIVE: ook in jouw gemeente?

Wil je komend najaar genieten van een concert- en samenzang-avond met de Petrus-band bij jou in de kerk? Boek nu een gratis concert!

Vanaf eind oktober tourt de Petrus-band voor de tweede keer door het land! De band met o.a. Frank van Essen en Eline Segers gaat weer op pad langs plaatselijke gemeenten om geliefde liederen uit tv-programma 'Petrus in het land' (KRO-NCRV) ten gehore te brengen. In dit tv-programma worden vertrouwde, nieuwe én vergeten liederen uit het Liedboek van een nieuw muzikaal jasje voorzien.

Wil je dat de Petrus-band ook langs jouw gemeente komt? Boek dan nu een van de concerten! Deze avonden kosten je gemeente niets, er zijn wel een paar voorwaarden die je kunt vinden op zingenindekerk.nl/voorwaarden. De concerten zijn te boeken op de volgende data:

donderdag 27 oktober 2022
vrijdag 28 oktober 2022
donderdag 3 november 2022
vrijdag 4 november 2022
 donderdag 10 november 2022
vrijdag 11 november 2022
zaterdag 12 november 2022
zaterdag 3 december 2022

>> Een concert aanvragen

De meest geliefde liederen uit Petrus in het land

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)