Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Petrus in het land LIVE: ook in jouw gemeente?

Wil je komend voorjaar genieten van een concert- en samenzang-avond met de Petrus-band bij jou in de kerk? Boek nu een gratis concert!

Tussen Pasen en Pinksteren tourt de Petrus-band voor de derde keer door het land! De band gaat weer op pad langs plaatselijke gemeenten om geliefde liederen uit tv-programma 'Petrus in het land' (KRO-NCRV) ten gehore te brengen. In dit tv-programma worden vertrouwde, nieuwe én vergeten liederen uit het Liedboek van een nieuw muzikaal jasje voorzien.

De Petrus-band bestaat uit muzikanten Frank van Essen (viool, percussie, zang), Suzan Renkema (zang), Jan-Willem van Delft (toetsen), Allard Gosens (gitaar), Luca Genta (cello, bas) en Sjoerd Visser (sax, fluiten). Zij zorgen voor een verfrissende, soms uitbundige en soms intieme vertolking van geliefde en verrassende liedboekliederen.

Wil je dat de Petrus-band ook langs jouw gemeente komt? Boek dan nu een van de concerten! Deze avonden kosten je gemeente niets, er zijn wel een paar voorwaarden die je kunt vinden op zingenindekerk.nl/voorwaarden. De concerten zijn te boeken op de volgende data:

  • vrijdag 21 april 2023 
  • zaterdag 22 april 2023 
  • vrijdag 28 april 2023 
  • zaterdag 29 april 2023 
  • zaterdag 6 mei 2023
  • vrijdag 12 mei 2023

Een concert aanvragen

De meest geliefde liederen uit Petrus in het land

Foto: Jan Willem de Bruin

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)