Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Oproep: deel je input

Ben je vrouw, tussen de 28 en 40 jaar, en lid van de Protestantse Kerk? Help mee de online kanalen van Petrus te verbeteren en ontvang het nieuwste boek van Mirjam van der Vegt!

Update 20 juni 2022: Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen voor deze ronde interviews, het is daarom niet meer mogelijk om je op te geven. Ben je ambtsdrager in je gemeente en wil je vanuit die rol meedenken? Meld je dan aan voor deze ronde gesprekken.

De redactie van Petrus wil graag online content aanbieden die relevant en inspirerend is voor leden van de Protestantse Kerk. Om dit zo goed mogelijk te doen, is ze op zoek naar leden die in de maanden juni of juli willen deelnemen aan een kort (digitaal of telefonisch) interview. Het gaat daarbij voor deze eerste ronde om vrouwen van 28-40 jaar. 

Deel je input

Wat is voor jou relevante content? Wat vind je belangrijke thema’s? Op welke manier voel jij je geïnspireerd op geloofsgebied? Deel je input en help mee om de online kanalen van Petrus te verbeteren!
 
Een interview kost je 30 tot 45 minuten, en je kunt kiezen of je het interview digitaal of telefonisch wilt doen. Voorbereiding is niet nodig. Deelnemers ontvangen als bedankje het nieuwste boek van Mirjam van der Vegt: Leren van bomen.

De meest geliefde liederen uit Petrus in het land

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)