Abonneer gratis op Petrus magazine

Nieuw: bezoek Petrus in het land LIVE

Altijd al eens willen meezingen met de liederen uit tv-programma Petrus in het land? Kom dan in mei naar een van de zes concerten met de Petrus-band.

Van 12 tot en met 21 mei trekt de Petrus-band door het land! Zes kerken in het land zetten hun deuren open voor een mooie avond vol bijzondere liederen uit het Liedboek. Het gaat om vertrouwde, nieuwe én vergeten liederen die voor het tv-programma Petrus in het land van een nieuw muzikaal jasje werden voorzien.

Wil je deze bijzondere tour meemaken? Boek dan gauw je tickets op zingenindekerk.nl. Daar vind je ook alle data en plaatsen.

Bekijk de tourdata

Benieuwd naar een voorproefje van deze concerten? Beluister de liederen uit Petrus in het land op petrus.protestantsekerk.nl/liederen.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)