Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Bestel gratis de Petrus-adventskalender 2023 of ontvang 'm online

Wil je bewust toeleven naar Kerst? Ook dit jaar biedt Petrus voor de adventsperiode een dagelijkse kalender aan, die je uitdaagt om in aanloop naar Kerst elke dag even stil te staan. Voor elke dag is een korte overdenking beschikbaar, aangevuld met korte (gespreks)vragen, liederen, gebeden en citaten.

Je kunt de kalender gratis per post en/of online ontvangen. Ook is het mogelijk om meerdere exemplaren te bestellen voor 1 euro per stuk. Liever per mail? Schrijf je dan in voor de online kalender.   

Bestel gratis en/of schrijf je in

Ga mee!

Met het thema ‘Ga mee!’ sluit de kalender aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk in 2023-2024: ‘Ga mee! Samen getuigen van geloof, hoop en liefde’. In verschillende bijbelteksten onderzoeken we hoe God met mensen onderweg is. Wat is onze plek in het grote geheel van de geschiedenis van God-met-ons? En wie ben ik, als individu, in dat grote geheel? Waar vinden we samen moed, hoop en liefde, ook als de moed ons soms in de schoenen dreigt te zakken?

Vraag nu een gratis exemplaar aan van de papieren adventskalender 2023 of schrijf je in voor de online kalender! 

Aan deze kalender werkten mee: René de Reuver, Lieke Weima, Helmert-Jan van Maanen en Susanne Freytag. 

Bestel gratis

Meld je aan voor de online kalender

Elke week het beste van Petrus online

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)

Verder lezen