Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus magazine

Nieuw: bestel gratis de Petrus-adventskalender 2021

De Petrus-adventskalender biedt dit jaar overdenkingen, gebeden, liederen en gespreksvragen bij het bijbelboek Openbaring. Bestel de kalender nu gratis!

Wil je bewust toeleven naar Kerst? Ook dit jaar biedt Petrus voor de adventsperiode een dagelijkse kalender aan, die je uitdaagt om hoopvol toe te leven naar Kerst, en elke dag iets te ontdekken van wat de Bijbel te vertellen heeft over het leven in Gods licht.

In de kalender 'In een ander licht' staat het laatste boek uit de Bijbel centraal, de Openbaring van Johannes. Dit is een forse uitdaging. Het is immers geen eenvoudig boek. Het staat vol rampen en mysterieuze visioenen. Maar het bijbelboek is de moeite meer dan waard. Het wil de christenen van toen - en nu - bemoedigen en aansporen om in adventstijd te leven: Hij komt.

Je kunt nu een gratis exemplaar van de adventskalender 2021 aanvragen!

Bestel gratis

Tip: dit jaar biedt Petrus ook een podcastreeks aan bij het boek Openbaring. Beluister de podcast vanaf donderdag 25 november via petrus.protestantsekerk.nl/openbaring.

Op weg naar Kerst

Bestel de adventskalender 'In een ander licht'

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)