Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus magazine

Vier en verstil op Graceland Festival

Houd je van muziek, laat je je graag verrassen en ben je niet bang voor kamperen? Kom dan deze zomer naar het veelkleurige Graceland Festival, om te verstillen, te vieren en te experimenteren.

Veelkleurig festival

Het jaarlijkse Graceland Festival vindt in 2022 plaats van 18-21 augustus in Zeewolde. Het festival verrast met eigenzinnige kunst, inspirerende ideeën, ontroerende liedjes en knallende shows. Dwalend over het veelkleurige festivalterrein is er alle tijd voor ontmoeting en gesprek, voor feest en verstilling. In muziek, kunst en lezingen komen grote en kleine thema’s dichtbij: van klimaat tot eenzaamheid, van seks tot armoede, van christelijke spiritualiteit tot (mentale) gezondheid. 

Overnacht op een kampeerterrein, ontwaak bij een pianoconcert, blader met koffie in de hand door het aanbod van de boekentent. Een vrolijk kinderdorp, een eigen plek voor tieners, foodtrucks met heerlijke maaltijden en speciaalbieren maken het aanbod compleet.

Heel de Wereld

Het thema van Graceland Festival 2022 is ‘Heel de Wereld’. Met dit thema gaan alle zintuigen open voor hoe de wereld is gevuld met een rijkdom aan culturen en diversiteit. Hoe prachtig complex is het leven op deze planeet en hoe is iedereen, dichtbij en ver weg, met elkaar verbonden? Heel de wereld staat ook voor het ‘helen’ van de wereld: Hoe kan onze planeet genezing vinden en wat is daarvoor nodig?

Programma

Het festival is een plek om te landen, inspiratie te vinden en te ontdekken dat je niet alleen bent. De Amerikaanse auteur Cole Arthur Riley opent het in Nederland nog prille gesprek over hoe huidskleur en slavernijverleden impact hebben op geloof en spiritualiteit. Piepjonge Ugandese klimaatactiviste Vanessa Nakate zal helpen de ongemakkelijke waarheid onder ogen te zien van klimaatverandering op het zuidelijk halfrond. Ook verwelkomt Graceland Festival twee headliners deze zomer: de Amerikaanse band Gungor en wereldband Trinity.

Er is volop ruimte om te zoeken, te vieren en te experimenteren

Graceland Festival wordt georganiseerd in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland. Met de kortingcode 22PKNGLF! ontvang je 15% korting op je festivalticket. Kijk op gracelandfestival.nl voor de volledige line-up, tickets en meer informatie.

Word gratis abonnee

Petrus gratis in de brievenbus?

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)