Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus magazine

Bewust toeleven naar Kerst? Schrijf je in voor de online adventskalender

Komende zondag start de adventsperiode. Wil je deze tijd voor Kerst bewust beleven? Schrijf je dan in voor de online adventskalender en ontvang elke dag een bijbeltekst en korte overdenking in je inbox.

Ook dit jaar biedt Petrus voor de adventsperiode een dagelijkse kalender aan, die je uitdaagt om hoopvol toe te leven naar Kerst, en elke dag iets te ontdekken van wat de Bijbel te vertellen heeft over het leven in Gods licht. De kalender is zowel op papier als online te volgen; de online versie kent diverse extra's als video's, liedopnames en gebeden.

In de adventskalender staat dit jaar het laatste boek uit de Bijbel centraal, de Openbaring van Johannes. Dit is een forse uitdaging. Het is immers geen eenvoudig boek. Het staat vol rampen en mysterieuze visioenen. Maar het bijbelboek is de moeite meer dan waard. Het wil de christenen van toen - en nu - bemoedigen en aansporen om in adventstijd te leven: Hij komt.

Schrijf je nu gratis in voor de online kalender!

Aanmelden

Tip: dit jaar biedt Petrus ook een podcastreeks aan bij het boek Openbaring. Beluister de podcast vanaf donderdag 25 november via petrus.protestantsekerk.nl/openbaring.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)