Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer gratis op Petrus Magazine

Tip: elke dag 2 minuten inspiratie met de online adventskalender

Leef toe naar Kerst met de online adventskalender van Petrus! Ontvang elke dag een korte overdenking en video in je mailbox.

Wil je bewust toeleven naar Kerst? Ook dit jaar biedt Petrus voor de adventsperiode een dagelijkse mailing* aan die je uitdaagt om in aanloop naar Kerst elke dag even stil te staan. In de online kalender vind je bij elke dag een inspirerende bijbeltekst, korte overdenking en prikkelende video.

Plek voor iedereen

Met het thema ‘Aan tafel - plek voor iedereen’ sluit de kalender aan bij het jaarthema 2022-2023: ‘Aan tafel!’ We lezen bijbelgedeelten die laten zien hoe God ons in de Bijbel door maaltijden nabij komt. Hij nodigt ons ook nu uit om elke dag dicht bij Hem te leven en deel uit te maken van de gemeenschap die Hem volgt.

Auteurs

Aan de online kalender werkten verschillende predikanten en theologen mee: Marleen van der Louw, Rob Visser, Margreet Klokke, Wim Vermeulen en Annelies Jans. Met prikkelende vragen en openhartige inkijkjes nemen zij je mee op weg naar Kerst.

Inschrijven

*Je kunt ook kiezen voor een wekelijkse in plaats van dagelijkse adventsmail. 

Word gratis abonnee

Petrus gratis in de brievenbus?

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)