Vier Palmzondag met kliederkerk

Creatief Palmpasen vieren, met jong en oud? Doe op 28 maart thuis mee met de speciale kliederkerkviering.

Op 28 maart om 11:30 uur zendt de EO op NPO2 een speciale kliederkerkviering uit. Aan de hand van creatieve activiteiten, liederen en een bijbelverhaal nemen Kliederkerk Maassluis en wereldband Trinity je mee in het verhaal van Palmzondag.

Wil je thuis meevieren? Bestel gratis het kliederkerk-palmzondagpakket ter ondersteuning van de uitzending op 28 maart. In dit pakket vind je een complete beschrijving van alle activiteiten van het programma, het doeboek ‘kliederkerk Pasen’ en de kliederkerk-cd met Trinity.

Bestel direct

Doeboek kliederkerk Pasen

Het doeboek kliederkerk Pasen heeft als thema: ik ben er voor jou. Wat fijn als iemand dit tegen jou zegt. Ook in het paasverhaal komt deze boodschap steeds naar voren: God wil er voor ons zijn. Hij overwint de duisternis met het licht.

Het doeboek staat vol met leuke spelletjes, creatieve opdrachten en kliederige knutsels om samen het paasverhaal te beleven. Je ontdekt dat God er voor jou wilt zijn en hoe jij er voor een ander kunt zijn. Het boekje wil jong en oud helpen om samen tijd door te brengen, het verhaal te ontdekken en in gesprek te gaan met elkaar en met God.

Meer weten over kliederkerk?

Gastvrij, creatief en aantrekkelijk voor gezinnen. Juist nu ontdekken steeds meer kerken hoe er vanuit de georganiseerde chaos van kliederkerk nieuwe contacten ontstaan tussen mensen van alle generaties. Kliederkerken zijn er in verschillende soorten en maten, van activiteit van een kerk tot een pioniersplek.

Overweeg je om juist nu een kliederkerk te starten? Vanaf 31 maart zijn er verschillende online kliederkerk proeverijen. Tijdens de proeverij maak je kennis met kliederkerk en kom je er achter of een kliederkerk van toegevoegde waarde is in jouw gemeente.