Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer je op Petrus Magazine

Nieuw! Volg de adventskalender online

Stapje voor stapje toeleven naar Kerst? Petrus biedt dit jaar voor het eerst een online adventskalender aan, met dagelijkse overdenkingen, kerstinspiratie en leuke extra’s.

De Petrus-adventskalender wordt dit jaar niet alleen op papier, maar ook online aangeboden. Elke dag is op petrus.protestantsekerk.nl/advent een nieuw vakje te openen. Wie op de hoogte wil blijven, kan zich aanmelden voor de dagelijkse updates via e-mail.

Thema: Geef licht!

Het thema van de adventskalender is ‘Geef licht! Het goede leven met elkaar delen’. Met de geboorte van Jezus gaf God ons licht in het donker. Wij mogen dat licht betekenis geven en laten zien dat we leven vanuit de hoop op een beter leven. Dát delen en dát vieren met de mensen om ons heen, maakt het leven goed. In de ander komt iets van God naar ons toe en zien we een glimp van het licht van Christus.

Inhoud kalender

In de adventskalender staat elke dag een bijbeltekst over licht centraal. Daarnaast vind je in de kalender verschillende extra’s, zoals tips, cadeautjes en inspirerende liederen en gebeden.

Op weg naar Kerst

Volg de online adventskalender 'Geef licht'