Abonneer u op Petrus Magazine

Wat troost in de coronacrisis? Tv-programma 'Op Adem' zoekt antwoorden

Vanaf maandag 23 maart kunt u dagelijks kijken naar het programma 'Op adem'. Jacobine Geel ontvangt elke avond een gast om samen de dag af te sluiten.

Om de dag af te sluiten en even op adem te komen ontvangt Jacobine Geel de komende weken iedere avond een gast in het protestantse kerkje van Nederhorst den Berg. "In deze uitzonderlijke tijd worden we in ons dagelijks doen en laten beheerst door wat het coronavirus teweeg brengt. Maar wat inspireert, troost en bemoedigt ons daarbij? In Op Adem gasten vraag ik mijn gasten naar hún verhaal hierbij."

Jacobine ontvangt onder andere burgemeester Jos Wienen, commissaris van de Koning Jaap Smit, theoloog Manuela Kalsky, musicus Johannes Leertouwer, burgemeester Marja van Bijsterveldt, scriba van de Protestantse Kerk in Nederland René de Reuver en dominee Ad van Nieuwpoort.

Op Adem is vanaf maandag 23 maart dagelijks te zien bij KRO-NCRV op NPO2 rond middernacht.