Gratis online familieconcerten op weg naar Pinksteren

In de weken voor Pinksteren organiseert de Protestantse Kerk elke week een online familieconcert, met Marcel en Lydia Zimmer, Familietheater Over Schapen Enzo en Kids Crew en Elly Zuiderveld. Bestel nu gratis tickets!

De aangeboden concerten maken deel uit van de pinkstercampagne van Kerk in Actie: Feest van hoop. In de weken voor Pinksteren komt elke week een nieuw concert beschikbaar. De concerten zijn op een moment naar keuze te bekijken, tickets zijn gratis.

Marcel en Lydia Zimmer

Dit familieconcert voor jong en oud wordt echt een feest! Met bekende en nieuwe liedjes over hoop, troost en blijdschap die God ons geeft door de Heilige Geest. Ook Rainbow de duif is erbij! Bestel via deze link je online ticket(s) voor dit gratis concert. Je kunt het online concert vanaf 5 mei a.s. bekijken.

Familietheater over Schapen en Zo

Beleef de sprookjesachtige familievoorstelling met liedjes, live muziek en interactie van Schapen en Zo mee. Kijk mee met Fars, die onder de grond woont. Daar is het donker en muf. Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan. Zal hij die plek ooit vinden? Voor iedereen van 4 tot 100 en ouder. Bestel via deze link je online ticket(s) voor deze gratis voorstelling. Je kunt deze voorstelling vanaf 12 mei a.s. bekijken.

Kids Crew en Elly Zuiderveld

Deze enthousiaste zangcombinatie houdt van dansen en zingen. Ze willen graag andere kinderen door hun toffe nummers laten horen dat God groot is en dat het gaaf is om voor Hem te zingen! Luister naar mooie luisterliedjes, maar ook nummers waar je lekker op kunt mee dansen! Doen jullie mee? Bestel via deze link je online ticket(s) voor dit gratis concert. Je kunt het concert vanaf 19 mei a.s. bekijken.

Meer muziek? Bestel de cd 'Feest van hoop'

Een aantal liedjes van Marcel en Lydia staat ook op de DaaromPinksteren-cd ‘Feest van hoop’. Daar vind je ook het nieuwe couplet van het Rainbowlied ‘Feest van hoop’, dat Marcel en Lydia bij de campagne hebben geschreven. Bestel de cd gratis op daarompinksteren.nl.

Lees ook: