Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
subline-curl
Abonneer je op Petrus Magazine

#Nietalleen: wie kan er wel wat hulp gebruiken?

Nu het coronavirus Nederland voor de tweede keer sterk in zijn greep houdt, gaat presentator Bert van Leeuwen opnieuw op pad voor het tv-programma 'Niet alleen'. 

Steeds meer mensen worden getroffen door de gevolgen van het coronavirus, maar veel mensen vinden het lastig om hulp te vragen. 

Voor het tv-programma 'Niet Alleen' reist Bert van Leeuwen dit najaar door Nederland om te luisteren naar verhalen, om mensen te helpen met hun hulpvraag en ze een hart onder de riem te steken. Dus ben of ken jij iemand die wel wat hulp in deze tweede coronagolf kan gebruiken of ken je iemand die een hart onder de riem heeft verdiend? Mail naar hulp@nietalleen.nl en wie weet komt Bert binnenkort langs om te helpen of te verrassen! 

Over #Nietalleen

Met #Nietalleen verbinden onder andere de Protestantse Kerk en de EO talloze lokale hulpinitiatieven aan hulpvragers. De hulpvraag en het hulpaanbod wordt door één van de samenwerkende organisaties opgepakt en doorgestuurd naar een organisatie bij de aanvrager in de buurt. Zo bieden de organisaties anderen een plek om elkaar te helpen. Het platform is te bereiken via www.nietalleen.nl en 0800-1322.

Elke week het beste van Petrus online

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Foto: Unsplash