Inger van Nes over evenwicht in een sombere tijd

In tv-programma 'Op adem' ontvangt Jacobine Geel elke avond een gast in het protestantse kerkje in Nederhorst den Berg. Wat inspireert, troost en bemoedigt hen in deze tijd?

Boodschappen doen, de hond uitlaten. Juist in deze tijd zoekt Inger van Nes, projectmedewerker van Kerk in Actie, het in praktische hulp. Ze voelt zich bevoorrecht dat ze mee kan werken aan het platform #nietalleen, en vindt het mooi dat iedereen op zijn eigen manier meedoet.

Tip: op 31 oktober vertelt Inger van Nes haar persoonlijke verhaal tijdens het Petrus Festival, over 'het goede en mislukte leven'. Door haar fietsongeluk met blijvende hersenschade tot gevolg werd haar beleving van het zogenaamde goede leven behoorlijk omver gegooid...

Meer over het Petrus Festival

Beluister ook de podcast van de uitzending:

Dankbaar leven, een (op)gave?

Bestel nu gratis het boekje #Dankbaar

Foto: Martje van der Heijden