Webinar GroeneKerken: Maak je kerkgebouw duurzaam

18 mrt 2021 19:45, Online

Pijl naar links Alle agenda-items

GroeneKerken organiseert in 2021 webinars over duurzaamheid in de kerk. Met deze webinarreeks inspireert GroeneKerken (aankomende) groene kerken om duurzame stappen te zetten, door het delen van kennis en ervaringen.

U kunt zich aanmelden voor deelname aan een of meerdere webinars via groenekerken.nl/webinars.

1. Energie en klimaat: Maak je kerkgebouw duurzaam

• donderdag 18 maart 2021, 20:00 - 21:30 uur
  • Met spreker Teus van Eck, hij heeft 40 jaar ervaring in de wereld van energie en milieu en werkte mee aan de toolkit van de landelijke GroeneKerken.

Nog een webinar:

2. Bewust inkopen: God in de supermarkt: over bewust inkopen als kerk

• donderdag 15 april 2021, 20:00 - 21:30 uur
  • Met spreker Alfred Slomp, hij is bekend van 'God in de supermarkt' en zet mensen aan het denken over de mogelijkheden om bewust inkopen te doen.

U kunt de webinars via ZOOM volgen. Na opgave ontvangt u een link. De webinars starten om 19:45 uur en duren tot 21:30 uur.

Data webinars

18 maart 2021: Energie en klimaat
15 april 2021: God in de supermarkt

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het bijwonen van een of meerdere webinars via groenekerken.nl/webinars.

In Online