Word abonnee

Via Bijbel: Bevrijdingsverhalen

13 feb 2020 20:00, Jacobikerk, St. Jacobsstraat 171 Utrecht

Pijl naar links Alle agenda-items

ViaJacobi is een platform voor gesprekken die ergens over gaan. Via Bijbel: in drie avonden lezen wij verhalen uit de Bijbel; over bevrijding uit de slavernij, uit de ballingschap en uit de dood.

Martin Luther King, Desmond Tutu en Paus Franciscus. Drie toonaangevende personen die zich door bevrijdingsverhalen uit de Bijbel hebben laten inspireren. Waarom spreken die verhalen zo tot de verbeelding? In drie avonden lezen wij verhalen uit de Bijbel: over bevrijding uit de slavernij, uit de ballingschap en uit de dood. Onder leiding van een theoloog, een musicus en een dichter willen we deze verhalen interpreteren en toepassen op onze eigen tijd. Toegang (inclusief een drankje bij de borrel) is vrij. Aanmelden kan via www.viajacobi.nl. Drie avonden: op donderdag 13-2, 5-3 en 26-3 (los of als geheel te bezoeken).

In Jacobikerk, St. Jacobsstraat 171 Utrecht