Inspiratiefestival 2021

22 okt 2021 09:00, Terschelling

Pijl naar links Alle agenda-items

Ben je geīnteresseerd in geloof, betrokken bij een kerk of op zoek naar inspiratie? Dan mag je het landelijke Inspiratiefestival 2021 niet missen.

In oktober is het eiland Terschelling decor voor het derde Inspiratiefestival. Met een programma vol van vieringen, spirituele wandelingen en muziek vormt het een inspiratiebron voor de dagelijkse en religieuze praktijk.

Met theater, vieringen in kerk en kroeg, lezingen, spirituele wandelingen, bibliodans en veel muziek en cultuur is het Inspiratiefestival, na corona, meer welkom dan ooit. Het festival, dat georganiseerd wordt door alle kerken op Terschelling, de Protestantse Theologische Universiteit, de Protestantse Kerk en de Raad van Kerken, vindt plaats van vrijdag 22 oktober t/m zondag 24 oktober. Medewerking wordt onder meer verleend door René de Reuver, Gert-Jan Segers, Herman Wijffels en Stefan Paas.

In Terschelling